Partnerselectie ontwikkeling Teylingen

24 oktober, 2022

De Ruïne van Teylingen is een indrukwekkend bouwwerk met een bewogen geschiedenis. Voor het Rijk, de provincie, de gemeente Teylingen en voor ons als Monumentenbezit heeft de ruïne een grote historische waarde. Samen met de naastgelegen monumentale Kaasschuur en historische Westerbeekschuur is de locatie een combinatie van oude historie en recente geschiedenis als bollenstreek.

"Samen met de gemeente Teylingen en de nieuwe partner maken wij de historische plek aantrekkelijker én toegankelijker. "

Ger Copier | projectleider

Gezamenlijk willen wij de plek aantrekkelijk én toegankelijk te maken voor de inwoners van Teylingen, de regiorecreant, de toevallige passant en de nationale toerist, zodat er genoten kan worden van deze bijzondere plek. Daarom is er een partnerselectie gestart om marktkennis en ondernemerschap vroegtijdig te betrekken en gezamenlijk een realistisch, haalbaar en aantrekkelijk plan te realiseren voor de Ruïne van Teylingen en de directe omgeving.

Bezichtiging locatie | 2 november (en mogelijk later nog een datum)
Alle geïnteresseerden worden uitgenodigd voor een bezichtiging aan de locatie en het vastgoed op woensdag 2 november tussen 09.00 en 12.30 uur. De gemeente Teylingen en Monumentenbezit leiden u in groepsverband rond. Indien u interesse heeft om deel te nemen aan de bezichtiging, dan ontvangen wij graag uw aanmelding zsm [email protected]

Klik HIER voor meer informatie over het project en de selectie. 

Nieuws

  • Nieuwe fase restauratie Trompenburgh

    21 december 2022

  • Restauratie Gotisch Huis

    8 december 2022

  • Onthulling ornament

    11 oktober 2022