BINNENKORT TE HUUR

GEBOUW P' IN DE VESTING NAARDEN

Indicatie huurprijs €15.000-17.000 per jaar - excl. BTW en excl. water en licht

Op dit moment zijn wij bezig met de voorbereiding van de aanbesteding voor de restauratie van het voormalige logiesverblijf en wachthuis P’. Vanaf september begint SMB met de restauratie van het gebouw aan de Kapitein G.A. Meijerweg. Zowel het exterieur als het interieur zal worden aangepakt. Zo worden alle buitenkozijnen hersteld en komen er nieuwe gevelpuien. Daarnaast komt er een pantry met een toiletvoorziening. In de werkruimtes zullen vlakke verhoogde vloeren gerealiseerd worden. Na de restauratie zal gebouw P’ weer voorzien zijn van alle gemakken voor het gebruik als kantoorruimte of atelier. 

Gebouw P’ biedt uitzicht op de vestingwallen van de stad Naarden. Door zijn unieke ligging op het ravelijn, wordt het gebouw omsloten door water en groen. Alle gemakken van een stedelijke omgeving vindt u op loopafstand van deze uitzonderlijke locatie. Ook de bereikbaarheid per auto of openbaar vervoer is gewaarborgd door de oprit van de A1 en het station Naarden-Bussum op slechts ca. 2 km afstand.

 

Indeling
Het gebouw bestaat uit een enkele verdieping met vijf vertrekken. De entree van het gebouw wordt verplaatst naar het midden. Uiterst links in het gebouw komen de pantry en de toiletten te liggen. Vroeger was dit de wachtruimte van de officieren. Het aangrenzende vertrek, een voormalige logiesruimte voor manschappen, zal worden ingericht als kantoorruimte. De naastgelegen ruimte is een slag kleiner en was eveneens een logiesverblijf, dit wordt de nieuwe entreeruimte, waar een zitje voor bezoekers gemaakt kan worden. Het achterin het gebouw gelegen vertrek is van oorsprong de kruitkamer, hier zijn geen raamkozijnen gesitueerd. Deze ruimte zal daarom gebruikt worden als techniekruimte. Het vijfde en laatste vertrek, uiterst rechts, is gebouwd als remise waardoor er grote dubbele deuren in aanwezig zijn, die zorgen voor extra daglicht. Hierdoor is dit vertrek zeer geschikt als werkruimte. 

Kenmerken
-      Oppervlakte ca. 110 m2
-      Buitenruimte ca. 70 m2

Bijzonderheden
-      Bouwjaar 1875
-      Origineel privaat nog aanwezig
-      Enkele wandschilderingen aanwezig

Beschikbaarheid
-      Begin vierde kwartaal 2018

Voorwaarden
-      Voorbehoud gunning

Voor de overige specificaties, huurvoorwaarden en wellicht een bezichtiging kunt u ons bereiken via het contactformulier of per mail: info@monumentenbezit.nl